IMG 4324

Pričaonica povodom Međunarodnog dana obitelji

Na idućoj pričaonici, u utorak 14. svibnja u 17 i 30 sati, obilježit ćemo Međunarodni dan obitelji.

Djeco, povedite sa sobom mame, tate, bake, djedove, braću i sestre, kako bi u što većem broju proslavili ovaj dan i to učeći o ekološkoj održivosti.
Ovogodišnji Dan obitelji posvećen je temi: Obitelji i odgovor na klimatske promjene. Ova je tema fokusirana na 13. cilj Agende 2030 za održivi razvoj: Odgovor na klimatske promjene. Inače, inicijativa za ovo obilježavanje stigla je iz Društva naša djeca.

Znate li da igračke mogu biti ekološki održive? Na ovoj pričaonici naučit ćemo kako ih i sami možemo izraditi i to od plastičnog otpada. Izrađivat ćemo vozila od plastičnih ambalaža (šampona, sokova, deterdženata).

„Jednak društveni i ekonomski razvoj ovisi o pravednim pravnim okvirima i društvenim normama koje podržavaju prava žena i djece. Diskriminatorni zakoni i prakse koji ne daju jednaka prava svima te koji guše prava žena i prava djece, nemaju mjesta u suvremenim obiteljima, zajednicama, društvima i nacijama."
Ban Ki-moon, Glavni tajnik UN-a

Stoga, ne bacajte u reciklažu plastične boce i čepove jer će nam dobro doći na radionici koja će uslijediti nakon priče. Vidimo se u utorak!

Anketa

Koliko knjiga (prosječno) pročitate u jednoj godini?
 • Više od 50 knjiga
  18.75%
 • 20 do 50 knjiga
  28.13%
 • 10 do 20 knjiga
  15.63%
 • 1 do 10 knjiga
  25%
 • ne čitam
  12.5%

Foto

Video

Facebook