Otvorenje izložbe Vodice u srcu i duši

Sa puno Vodica u srcu i pune duše Vodica, sinoć je otvorena izložba fotografija dvoje zaljubljenika u svoje "selo". I fotografiranje, naravno.

Kata Španja i Aljoša Zanze predstavili su nam se sa po trideset fotografija na kojima su ovjekovječili naše drage Vodice i po suncu i po kiši, i po jugu i po buri, noću i danju, svitanje i zalaske. Njima u čast Šime Ferara napravija je fritule, Krešo, Ivan i Zoran su pivali i svirali, Katine "Vodiške Perlice" pivale i plesale, a otvorenju izložbe prisustvovali su njihovi brojni rođaci, prijatelji i mještani. Večer je moderirala ravnateljica knjižnice Sanja Radin-Mačukat, a svojim stihovima uveličala i Elvira Lasan-Zorobabel. Naravno da sve to skupa nije moglo proći bez Anđelka Španje-Peke, osnivača facebook grupe "Vodice u srcu i duši". Pokretanje te grupe pokrenulo je i Katu i Aljošu da se što češće druže sa fotoaparatom (mobitelom u Katinom slučaju) pa su njih dvoje postali najmarliviji suradnici (koautori) te omiljene facebook stranice. Njihov trud, ali i kvalitetu prepoznali su u Gradskoj knjižnici Vodice pa je to rezultiralo ovom predivnom izložbom koju možete razgledati do 11. ožujka.

 

Otvorenje izložbe Vodice u srcu i duši_1Otvorenje izložbe Vodice u srcu i duši_12Otvorenje izložbe Vodice u srcu i duši_13Otvorenje izložbe Vodice u srcu i duši_2Otvorenje izložbe Vodice u srcu i duši_4Otvorenje izložbe Vodice u srcu i duši_26Otvorenje izložbe Vodice u srcu i duši_17Otvorenje izložbe Vodice u srcu i duši_24Otvorenje izložbe Vodice u srcu i duši_6Otvorenje izložbe Vodice u srcu i duši_11Otvorenje izložbe Vodice u srcu i duši_2Otvorenje izložbe Vodice u srcu i duši_27Otvorenje izložbe Vodice u srcu i duši_25Otvorenje izložbe Vodice u srcu i duši_21

Anketa

Koliko knjiga (prosječno) pročitate u jednoj godini?
 • Više od 50 knjiga
  19.23%
 • 20 do 50 knjiga
  30.77%
 • 10 do 20 knjiga
  11.54%
 • 1 do 10 knjiga
  30.77%
 • ne čitam
  7.69%

Radno vrijeme

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak 08:00 - 19:00

subota 08:00 - 12:00

Nedjelja, blagdani, Badnjak i Silvestrovo - Zatvoreno

Kontakt

Obala Vladimira Nazora 4


+385 (0)22 442 095


Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Facebook