Dan otvorenih vrata u Centru za odgoj i obrazovanje Šubićevac

Danas je u šibenskom Centru za odgoj i obrazovanje Šubićevac bio Dan otvorenih vrata, a obilježeno je i nadolazeće Valentinovo.

 

Tim povodom održano je više tematskih i kreativnih radionica koje su osim stručnih djelatnika Centra vodili članovi šibenskog ogranka Matice Hrvatske, edukatori Nacionalnog parka Krka, članovi Inkluzivnog kolektiva za istraživanje pokreta iz Zagreba i djelatnice Gradske knjižnice Vodice Martina Tabula i Sanja Radin-Mačukat. Martina i Sanja održale su pričaonicu i kreativnu radionicu u sklopu akcije Čitam, dam, sretan sam. Osim djece korisnika Centra u pričaonici - radionici sudjelovala su i djeca gosti iz nekoliko šibenskih dječjih vrtića, škola i udruga. Za ovu prigodu Martina je djeci pročitala priču Medo koji voli grliti, a zatim su svi zajedno izrađivali srca koja „grle“, a koja se kasnije mogu poklanjati dragim osobama. Bio je to susret koji potpuno ispunja srca. Inače, Gradska knjižnica Vodice i Centar surađuju godinama, a za one koji to ne znaju ponovit ćemo i da je naš Šime Strikoman autor filma koji je napravljen povodom pedeset godina postojanja ove vrijedne šibenske obrazovne institucije.

 

Dan otvorenih vrata u Centru za odgoj i obrazovanje Šubićevac_2Dan otvorenih vrata u Centru za odgoj i obrazovanje Šubićevac_7Dan otvorenih vrata u Centru za odgoj i obrazovanje Šubićevac_3Dan otvorenih vrata u Centru za odgoj i obrazovanje Šubićevac_6Dan otvorenih vrata u Centru za odgoj i obrazovanje Šubićevac_5Dan otvorenih vrata u Centru za odgoj i obrazovanje Šubićevac_1Dan otvorenih vrata u Centru za odgoj i obrazovanje Šubićevac_12Dan otvorenih vrata u Centru za odgoj i obrazovanje Šubićevac_10Dan otvorenih vrata u Centru za odgoj i obrazovanje Šubićevac_17Dan otvorenih vrata u Centru za odgoj i obrazovanje Šubićevac_9Dan otvorenih vrata u Centru za odgoj i obrazovanje Šubićevac_19Dan otvorenih vrata u Centru za odgoj i obrazovanje Šubićevac_22Dan otvorenih vrata u Centru za odgoj i obrazovanje Šubićevac_11Dan otvorenih vrata u Centru za odgoj i obrazovanje Šubićevac_18Dan otvorenih vrata u Centru za odgoj i obrazovanje Šubićevac_14Dan otvorenih vrata u Centru za odgoj i obrazovanje Šubićevac_15

Anketa

Koliko knjiga (prosječno) pročitate u jednoj godini?
 • Više od 50 knjiga
  17.39%
 • 20 do 50 knjiga
  34.78%
 • 10 do 20 knjiga
  13.04%
 • 1 do 10 knjiga
  30.43%
 • ne čitam
  4.35%

Radno vrijeme

Radno vrijeme

ponedjeljak - petak 08:00 - 19:00

subota 08:00 - 12:00

Nedjelja, blagdani, Badnjak i Silvestrovo - Zatvoreno

Kontakt

Obala Vladimira Nazora 4


+385 (0)22 442 095


Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Facebook